Varškės sūreliai šokoladiniame glaiste

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 11
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Naminiai sūreliai
Autorius apie receptą: Naminiai varškės sūreliai su aguonomis, puikaus karamelės skonio. Naminiai varškės sūreliai su aguonomis, puikaus karamelės skonio. Dalia
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 11
500 gramų varškės
200 gramų karamelizuoto kondensuoto pieno
100 gramų sviesto (kambario temperatūros)
16 gramų vanilinio cukraus (arba pagal skonį)
pagal poreikį aguonų
Viršui:
100 gramų juodojo šokolado
100 gramų pieniško šokolado
2 šaukštai kokosų aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Į dubenį dėti varškę, sviestą, karamelizuotą kondensuotą pieną ir silikonine mentele išmaišyti iki kol nelieka jokių gumuliukų ir masė tampa vientisa. Elektrinio plakiklio nenaudokite.
2.
Tuomet į dubenį su varškės mase suberti aguonas, vanilinį cukrų ir išmaišyti.
3.
Paruoštą masę sudėti į silikonines formeles. Dėti į šaldymo kamerą 3 - 4 valandoms.
4.
Į dubenį dėti šokoladą, kokosų aliejų ir ištirpinti garų vonelėje.
5.
Sūrelius išimti, sudėti ant grotelių ir apipilti tirpintu šokoladu.
Patarimai:
Šokoladą galima naudoti ir tik juodą.
Sūrelius galima gaminti ir atvirkščiai. Pirmiausia tirpintu šokoladu išlieti formeles, atšaldyti, tuomet dėti varškės masę, vėl šaldyti.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital