Varškės spurgos

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Varškės spurgos
Varškės spurgos
Varškės spurgos
Autorius apie receptą: Kai už lango nepaliaujamai lyja lietus, nuotaiką keliame kepdami spurgas. Tiesiog paprastos, skanios, purios, minkštutės varškės spurgos ir viskas tuo pasakyta. Receptą radau Kai už lango nepaliaujamai lyja lietus, nuotaiką keliame kepdami spurgas. Tiesiog paprastos, skanios, purios, minkštutės varškės spurgos ir viskas tuo pasakyta. Receptą radau IG profilyje Neringa Zeleniūtė. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų varškės
300 gramų kvietinių miltų
2 vienetai kiaušinių
100 gramų cukraus
1 šaukštelis vanilinio cukraus
1 šaukštelis citrinų sulčių
0.5 šaukštelio druskos
0.5 šaukštelio sodos
Kepimui:
pagal poreikį aliejaus
Pabarstymui:
pagal poreikį cukraus pudros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Varškę pertriname per sietelį (susikaupkite ir tą padarykite, bus daug skanesnės spurgos).
2.
Į varškę mušame kiaušinius, beriame druską, cukrų ir vanilinį cukrų. Gerai išmaišome. Suberiame miltus. Sodą nugesiname citrinų sultimis. Supilame į varškės masę. Išmaišome.
3.
Drėgnomis rankomis formuojame nedidelius rutuliukus ir verdame gerai įkaitintame aliejuje.
4.
Sudedame spurgas ant popierinio rankšluosčio, kad sugertų aliejaus perteklių. Pabarstome cukraus pudra.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital