Varškės spurgos

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Varškės spurgos
Varškės spurgos
Varškės spurgos
Autorius apie receptą: Ar yra tokių, kurie gali atsispirti varškės spurgytėms? Aš sunkiai. Ypatingai, jeigu jos yra minkštos ir purios. Šios varškės spurgos yra skanios ir sekančią dieną, nes Ar yra tokių, kurie gali atsispirti varškės spurgytėms? Aš sunkiai. Ypatingai, jeigu jos yra minkštos ir purios. Šios varškės spurgos yra skanios ir sekančią dieną, nes išlieka minkštos, nesukietėja bestovėdamos. Iš nurodyto ingredientų kiekio iškepsite visą kalną spurgų. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
500 gramų varškės
350 gramų kvietinių miltų
4 vienetai kiaušinių
150 gramų cukraus
1 šaukštelis vanilinio cukraus
1 šaukštelis kepimo miltelių
Kepimui:
pagal poreikį aliejaus
Pabarstymui:
pagal poreikį cukraus pudros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į varškę įmušame kiaušinius, suberiame cukrų ir vanilinį cukrų. Masę išmaišome. Įsijojame miltus ir kepimo miltelius. Išmaišome tešlą iki vientisos masės.
2.
Gerai įkaitiname aliejų.
3.
Drėgnomis rankomis formuojame varškės kamuoliukus ir verdame aliejuje.
4.
Spurgytes išgriebiame, sudedame ant popierinio rankšluosčio, kad sugertų aliejaus perteklių. Pabarstome cukraus pudra.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital