Varškės spurgos

AUTORIUS:
Dr. Oetker,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 26
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Varškės spurgos
Varškės spurgos
Varškės spurgos
Varškės spurgos
Varškės spurgos
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 26
500 mililitrų saulėgrąžų aliejaus (rafinuoto)
500 gramų varškės
300 gramų kvietinių miltų
3 vienetai kiaušinių
50 gramų sviesto (ištirpinto)
5 šaukštai cukraus
3 šaukštai pasukų
2 šaukštai romo
1.5 šaukšto cukraus (miltelinio)
2 šaukšteliai vanilės ekstrakto (naudojome Dr. Oetker)
1 šaukštelis sodos
1 šaukštelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Varškę išmaišykite su sviestu, pasukomis, soda, romu, tryniais bei vanilės ekstraktu išplakite. Tada suberkite miltus, išmaišykite.
2.
Kiaušinių baltymus iki standžių putų išplakite su cukrumi bei druska ir įmaišykite į varškės masę.
3.
Nedideliame puode ant vidutinės kaitros įkaitinkite aliejų.
4.
Smarkiai miltuotais delnais iš tešlos suformuokite nedidelius kamuoliukus ir atsargiai įleiskite į aliejų. Į aliejų puode spurgas dėkite vienu sluoksniu.
5.
Jeigu spurgų tešla atrodo per skysta, įmaišykite dar šiek tiek miltų, tačiau kuo miltų daugiau, tuo spurgos bus kietesnės.
6.
Spurgas puode pavartykite mentele. Kai iš visų pusių jos bus vienodai rusvos, išgriebkite ant popierinio rankšluosčio, pabarstykite milteliniu cukrumi.
Patarimai:
Kuo keisti romą? Vietoj romo galima į tešlą pilti brendžio arba degtinės. Nedidelis kiekis alkoholio neleidžia riebalams įsigerti į spurgas.
Spurgų formavimas. Spurgas galima formuoti ne delnais, o dviem šaukšteliais: vienu tešlos pakabinkite, kitu šaukšteliu tešlą nubraukite į aliejų.
Kaitra. Jeigu išgriebtos spurgos išorė tamsiai rusva, o vidus – neišviręs, karštį sumažinkite.
AUTORIUS: Dr. Oetker
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital