Varškės ir kefyro vafliai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Varškės ir kefyro vafliai
Autorius apie receptą: Iškepė purūs, minkšti ir skanūs. Man gavosi 12 vienetų vaflių. Visus ingredientus naudojau kambario temperatūros! Iškepė purūs, minkšti ir skanūs. Man gavosi 12 vienetų vaflių. Visus ingredientus naudojau kambario temperatūros! Rasos virtuvės užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
200 gramų varškės
2 vienetai kiaušinių
120 gramų kvietinių miltų
100 gramų kefyro
50 gramų sviesto
3 šaukštai saldiklio (naudojau ksilitolį)
0.5 šaukštelio kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į dubenį dėkite sviestą, ištirpinkite ir palikite šiek tiek pravėsti.
2.
Į dubenį dėkite varškę, įmuškite kiaušinius, pilkite kefyrą, berkite cukrų, sutrinkite šakute. Po to supilkite pravėsusį išlydytą sviestą, viską išmaišykite. Įsijokite miltus su kepimo milteliais, išmaišykite. Tešla turi būti tiršta.
3.
Vaflius kepkite gerai įkaitintoje vaflinėje. Dėkite kupiną šaukštą tešlos ir kepkite maždaug 3–4 minutes, iki kol vafliai bus gražios, auksinės spalvos. Kiekviena vaflinė kepa kiek skirtingai, tad būtinai stebėkite kepimo procesą ir atraskite sau tinkamą laiką.
4.
Prieš patiekiant ant vaflių užpyliau graikiško jogurto, šokoladinio padažo, užbėriau pjaustytų kivių gabaliukų, šilauogių ir pūstų bolivinių balandų sėklų. Skanaus!
Patarimai:
Produktų temperatūra. Visi produktai turi būti kambario temperatūros.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital