Varškės desertas su želė

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Varškės desertas su želė
Varškės desertas su želė
Varškės desertas su želė
Varškės desertas su želė
Autorius apie receptą: Labai gardus, gaivus, kiek sveikesnis ir nesudėtingai paruošiamas varškės desertas su želė gabaliukais. Labai mėgstu! Labai gardus, gaivus, kiek sveikesnis ir nesudėtingai paruošiamas varškės desertas su želė gabaliukais. Labai mėgstu! Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
360 gramų varškės
200 mililitrų pieno (arba neriebios grietinėlės)
70 mililitrų vandens (želatinos brinkinimui, kambario temperatūros)
20 gramų želatinos
1 šaukštas cukraus pudros (arba pagal skonį)
4 pakeliai želės (kelių skonių, po 77 gramus)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Želė paruošti iš anksto (žr. patarimus). Sustingusią žėlė supjaustyti mažais gabaliukais.
2.
Į dubenį berti želatiną, užpilti vandeniu, išmaišyti ir palikti 10 minučių iki kol išbrinks, tuomet pašildyti karšto vandens vonelėje iki kol granulės visiškai ištirps. Palikti atvėsti iki kambario temperatūros.
3.
Į dubenį sudėti varškę, pilti pieną ir sutrinti elektriniu trintuvu iki vientisos masės, tuomet berti cukraus pudrą, išmaišyti.
4.
Į dubenėlį su želatina dėti vieną šaukštą varškės masės, išmaišyti, paskui dėti dar šaukštą ir vėl išmaišyti. Tokiu būdu į želatiną įmaišyti kokius 3 - 4 šaukštus varškės masės. Tuomet želatiną su varške sudėti į dubenį su likusia varškės mase. Tokiu būdu desertas nesušoks į gabalėlius.
5.
Į dubenį su varškės mase sudėti želė gabaliukus, atsargiai permaišyti.
6.
Į formą, kurioje norite gaminti desertą, įtiesti maistinę plėvelę, kad desertas lengviau išsiimtų, supilti varškės masę ir pastatyti stingti į šaldytuvą.
Patarimai:
Žėlė gaminkite taip - į 4 indelius suberkite skirtingų skonių žėlė, tuomet užpilkite po 450 ml verdančio vandens ir išmaišykite, kad granulės ištirptų. Tuomet palikite atvėsti ir perkelkite į šaltesnę vietą, kad sustingtų.
Žėlė skonius galima rinktis bet kokius, naudoti jų daugiau ar mažiau, kaip tik norite.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital