Varškės blynukai (varškėčiai)

AUTORIUS:
Remigija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Varškės blynukai (varškėčiai)
Varškės blynukai (varškėčiai)
Varškės blynukai (varškėčiai)
Varškės blynukai (varškėčiai)
Autorius apie receptą: Puikiai nustebinsit mažuosius skaniu, gardžiu ir labai gražiu patiekalu. Blynukai minkšti lyg pyragėliai, tai pat labai paprastai ir pasigaminsite. Puikiai nustebinsit mažuosius skaniu, gardžiu ir labai gražiu patiekalu. Blynukai minkšti lyg pyragėliai, tai pat labai paprastai ir pasigaminsite. Remigija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų varškės
250 gramų kvietinių miltų
2 vienetai kiaušinių
5 šaukštai cukraus
pagal skonį druskos
Papildomai:
šiek tiek kvietinių miltų (lentai pabarstyti)
Kepimui:
50 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Varškę gerai sutriname ir įmušame kiaušinius, suberiame cukrų, druska, miltus ir gerai išmaišome.
2.
Blynams naudojau širdelės formas. Ant miltais pabarstytos lentos dedame šaukštą tešlos ir formele suformuojame varškėtį.
3.
Keptuvėje su sviestu kepame varškėčius iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus ir iškeps.
AUTORIUS: Remigija
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital