Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
Tešlai: | ||
360 gramų | kvietinių miltų (apytikriai) | |
190 mililitrų | pieno (šilto) | |
1 vienetas | kiaušinių (M dydžio) | |
60 gramų | sviesto (ištirpinto, atvėsinto) | |
3 šaukštai | cukraus | |
5 gramai | sausų mielių | |
1 žiupsnelis | druskos | |
pagal skonį | vanilės | |
Įdarui: | ||
250 gramų | varškės (sausesnės) | |
1 vienetas | bananų (didelio) | |
30 gramų | sviesto (ištirpinto) | |
1 vienetas | kiaušinių trynių | |
2 šaukštai | maltų aguonų (apytikriai, naudojau sumaltas ir pasaldintas) | |
pagal skonį | cukraus | |
pagal skonį | vanilės | |
Viršui: | ||
pagal poreikį | vyšnių (naudojau šaldytas, galima ir iš kompoto) | |
pagal poreikį | kukurūzų krakmolo | |
Aptepimui: | ||
1 vienetas | kiaušinių trynių | |
1 šaukštas | pieno |