Varškėčiai be miltų (be gliuteno)

AUTORIUS:
Olga
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Varškėčiai be miltų (be gliuteno)
Varškėčiai be miltų (be gliuteno)
Varškėčiai be miltų (be gliuteno)
Autorius apie receptą: Puikus varškėčių receptas, kuriam nereikia jokių miltų, o vietoj miltų naudojam čija sėklas. Kaip visada gardu, sotu ir sveika. Puikus varškėčių receptas, kuriam nereikia jokių miltų, o vietoj miltų naudojam čija sėklas. Kaip visada gardu, sotu ir sveika. Olga
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
180 gramų varškės
1 vienetas kiaušinių
2 šaukštai chia (ispaninio šalavijo) sėklų
1 šaukštas cukraus (arba saldiklio pagal skonį)
1 šaukštelis vanilės
1 žiupsnis druskos
Apvoliojimui:
pagal poreikį kukurūzų krakmolo
Kepimui:
20 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Šiuos varškėčius pradedame gaminti iš vakaro, jei norime juos skanauti pusryčiams, nes čija sėkloms reikia pakankamai laiko išbrinkti. Sumaišome varškę su čija sėklomis, kiaušiniu, druska, cukrumi ar saldikliu bei vanile. Uždengiame indą maistine plėvele ir dedame į šaldytuvą nakčiai.
2.
Ryte gnybiame masės ir formuojame varškėčius, apvoliojame juos kukurūzų krakmole.
3.
Kepame keptuvėje ant vidutinės kaitros su trupučiu ištirpinto sviesto iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.
4.
Patiekiame su medumi, jogurtu, grietine, džemu, uogomis...pagal savo skonį.
AUTORIUS: Olga
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital