Vanilinis sūrio pyragas

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Vanilinis sūrio pyragas
Vanilinis sūrio pyragas
Vanilinis sūrio pyragas
Vanilinis sūrio pyragas
Vanilinis sūrio pyragas
Autorius apie receptą: Šį pyragą labai skanu valgyti su uogomis ar karamelės padažu. Aš pasirinkau gardinti su braškėmis. Šį pyragą labai skanu valgyti su uogomis ar karamelės padažu. Aš pasirinkau gardinti su braškėmis. Ieva, Skanūs kąsneliai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
600 gramų kreminio sūrio (Philadephia tipo)
340 gramų sausainių (apie 2 puodelių trupintų)
2 vienetai kiaušinių
120 gramų grietinės, 30% riebumo
60 gramų cukraus (apytikriai)
50 gramų sviesto (tirpinto)
1 šaukštelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Sausainius sutrupinti. Patogiausia tai padaryti sausainius sudėjus į šaldymui skirtą maišelį ir padaužyti kočėlu ar tiesiog puodu. Pilti sviestą ir permaišyti. Paruoštą masę sudėti į formą (26 - 28 cm skersmens) ir paskirstyti per visą plotį.
2.
Į dubenį dėti kreminį sūrį, berti cukrų, dėti grietinę, įmušti kiaušinius ir gerai išmaišyti, dėti vanilės ir dar kartą permaišyti. Paruoštą kremą dėti į formą ant sausainių pagrindo ir paskleisti per visą plotį.
3.
Kepti įkaitintoje iki 175 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 30 minučių arba kol centras taps tvirtas.
4.
Kai pyragas iškeps, jį atvėsinti iki kambario temperatūros, tuomet porą valandų palaikyti šaldytuve.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital