Valentino dienos sausainiai

AUTORIUS:
Audronė Little Tasty Sins
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Valentino dienos sausainiai
Valentino dienos sausainiai
Valentino dienos sausainiai
Valentino dienos sausainiai
Valentino dienos sausainiai
Valentino dienos sausainiai
Valentino dienos sausainiai
Valentino dienos sausainiai
Autorius apie receptą: Lengvai pagaminami sausainiai, kurių tešla maloni, lengvai kočiojama ir tiek daug džiaugsmo juos gaminti su vaikais! Natūralių spalvų minkšti sausainiai džiuginantys akį, Lengvai pagaminami sausainiai, kurių tešla maloni, lengvai kočiojama ir tiek daug džiaugsmo juos gaminti su vaikais! Natūralių spalvų minkšti sausainiai džiuginantys akį, širdį ir gomurį. Auksaspalvį sirupą galite keisti medumi. Paruošta tešla gali šaldytuve pastovėti ir keletą dienų. Džemą rinkitės tirštą, kad kepant neištekėtų. (...daugiau) Audronė Little Tasty Sins
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
300 gramų kvietinių miltų
120 gramų auksaspalvio sirupo
60 gramų sviesto
1 vienetas kiaušinių
50 mililitrų grietinės
50 gramų cukraus
1 šaukštelis vanilės pastos
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
Papuošimui:
1 šaukštas braškių džemo
1 šaukštelis burokėlių sulčių
1 šaukštelis cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Sviestą, auksaspalvį sirupą ir cukrų sudėkite į nedidelį puodą ir kaitinkite ant mažos ugnies, pamaišydami, kol ištirps cukrus. Išjunkite kaitrą, sudėkite vanilės pastą, grietinę ir dar kartą išmaišykite. Leiskite mišiniui šiek tiek atvėsti.
2.
Kiaušinį paplakite šakute ir supilkite į pravėsusią masę ir gerai išmaišykite.
3.
Atskirame inde sumaišykite miltus, kepimo miltelius ir druską. Supilkite sirupo masę į miltus, gerai išmaišykite, suformuokite rutulį ir jį suplokite į diską. Tešlą apvyniokite maistine plėvele ir palikite šaldytuve mažiausiai valandai.
4.
Tešlą iškočiokite ir formele išspauskite sausainius. Juos padalinkite į dvi dalis.
5.
Smulkia tarka sutarkuokite šiek tiek burokėlio ir į dubenėlio kraštą pirštais nuspauskite sultis. Konditeriniu teptuku aptepkite dalies sausainių viršų burokėlių sultimis ir pabarstykite cukrumi.
6.
Kitos dalies sausainiuose šaukšteliu įspauskite širdelės formos duobutę. Į ją įdėkite šiek tiek tiršto braškių džemo.
7.
Sausainius kepkite 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 10 minučių, priklausomai nuo jūsų orkaitės ir sausainių storumo. Iškepusius sausainius su braškėmis dar aptepkite džemu, jie bus blizgūs.
AUTORIUS: Audronė Little Tasty Sins
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital