Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
1 vienetas | aštuonkojo (apie 1.5 kg) | |
100 gramų | baltojo vyno acto | |
100 gramų | svogūnų | |
50 gramų | sviesto | |
1 vienetas | žaliųjų citrinų | |
20 gramų | česnako | |
10 gramų | rozmarino | |
10 gramų | čiobrelių | |
10 gramų | šalavijo | |
10 gramų | petražolių | |
10 gramų | krapų | |
Garnyrui: | ||
200 gramų | saldžiųjų bulvių | |
100 gramų | sviesto | |
1 vienetas | apelsinų | |
pagal skonį | druskos | |
Padažui: | ||
100 gramų | krevečių (su kiautais) | |
100 gramų | grietinėlės | |
100 gramų | svogūnų | |
50 gramų | alyvuogių aliejaus | |
30 gramų | česnako | |
pagal skonį | druskos | |
1 šlakelis | alyvuogių aliejaus | |
Salotoms: | ||
0.5 litro | sultinio (aštuonkojo) | |
300 gramų | morkų (spalvotų) | |
100 gramų | rausvųjų svogūnų | |
50 gramų | alyvuogių aliejaus | |
pagal skonį | druskos | |
pagal skonį | maltų juodųjų pipirų |