Vaisinis keksas

AUTORIUS:
Sigutė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 22)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 22)
Vaisinis keksas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 stiklinė miltų
0,75 stiklinės cukraus
100 g margarino
1 šaukštelis kepimo miltelių
7 tryniai
3 baltymai
2,5 stiklinės vaisių (pakepinta apelsino žievelė, razinos, datulės, figos, migdolai, išlukštenti riešutai)
kriaušės, slyvos ir persikai iš kompoto
0,5 pakelio vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Vaisius išimti iš kompoto, nusunkti, supjaustyti mažais kubeliais, išmaišyti su 1/5 miltų.
Margariną ištrinti su cukrumi ir tryniais, supilti standžiai išplaktus baltymus, suberti likusius vaisius bei miltus, atsargiai išmaišyti.
Tešlą perdėti į pailgas formas, išklotas kepimo popieriumi.
Kepti 50-60 min. 160-180°C temperatūroje.
AUTORIUS: Sigutė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Naine
2010-08-25 11:37
megstu keksa...:P ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital