Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
8 vienetai
vaflių
(lakštai)
2 skardinės
kondensuoto pieno, saldinto
200 gramų
sviesto
200 gramų
slyvų
(džiovintos)
200 gramų
riešutų
(įvairūs)
80 gramų
brendžio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Kondensuotą pieną įdėti į puodą su vandeniu ir virti 1,5 val.(galima naudoti kremą ,,Rududu'',nereikės virti).
2.
Slyvas susmulkinti ir užpilti brendžiu,palaikyti 2 val. kad įsigertų.
3.
Riešutus susmulkinti.
4.
Ruošti krema;į sukamą sviestą dėti po šaukstą virto kondencuoto pieno(arba rududu),sudėti slyvas išmirkytas brendyje,susmulkintus riešutus ir viską gerai išmaišyti.
5.
Vaflių lakštus pertepti kremu(storai netepti nes gali būti per riebu).Palaikyti per naktį paslėgus. Ryte viršų aplieti šokoladu.