Vafliai su krabų lazdelėmis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Vafliai su krabų lazdelėmis
Autorius apie receptą: Labai skanūs vafliai. Jie tiks prie sriubos, salotų ar kaip užkandis tarp pagrindinių valgių. Labai skanūs vafliai. Jie tiks prie sriubos, salotų ar kaip užkandis tarp pagrindinių valgių. Oksana, Gyvensenos akademija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
200 gramų kefyro
150 gramų fermentinio sūrio
120 gramų kvietinių miltų
100 gramų krabų lazdelių
1 vienetas kiaušinių
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
šiek tiek prieskonių (mėgstamų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Kiaušinį išplakame, pilame kefyrą ir išmaišome.
2.
Miltus sumaišome su druska, mėgstamais prieskoniais ir kepimo milteliais.
3.
Stambia tarka sutarkuojame sūrį ir krabų lazdeles.
4.
Sumaišome miltus su kefyro-kiaušinių mase. Dedame sūrį ir krabų lazdeles ir užmaišome tešlą vafliams.
5.
Kepame gerai įkaitintoje vaflinėje.
6.
Tiekiame su šviežiomis salotomis.
Oksana
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital