Užtepėlė su voveraitėmis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Užtepėlė su voveraitėmis
Autorius apie receptą: Mano močiutės firminiai užkandžiai su virtomis voveraitėmis. Proporcija gali būti iš intuicijos, bet skaniausia, kai daugiausia voveraičių. Jei norite, galite dėti Mano močiutės firminiai užkandžiai su virtomis voveraitėmis. Proporcija gali būti iš intuicijos, bet skaniausia, kai daugiausia voveraičių. Jei norite, galite dėti svogūną arba įspausti česnaką, žalumynus. (...daugiau) Indrė, Galiu kai noriu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
100 gramų voveraičių (apvirtų, atvėsusių)
1 vienetas kiaušinių (virto)
1 pundelis petražolių (ar kitų mėgiamų žalumynų)
pagal skonį majonezo (tinka grybų skonio)
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Virtą kiaušinį, voveraites smulkiai supjaustyti. Petražoles susmulkinti.
2.
Į dubenį dėti smulkintas voveraites su kiaušiniu ir petražolėmis, dėti majonezą, berti druską, pipirus ir išmaišyti.
3.
Tepti ant duonos riekelių, jei mėgstate, prieš tai jas galima apkepti sausoje keptuvėje ar skrudintuvu.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital