Užkandžių lenta su mėsa ir sūriu

AUTORIUS:
Valerija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Užkandžių lenta su mėsa ir sūriu
Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės, LaMaistas.lt redakcijai
Užkandžių lenta su mėsa ir sūriu
Užkandžių lenta su mėsa ir sūriu
Užkandžių lenta su mėsa ir sūriu
Užkandžių lenta su mėsa ir sūriu
Autorius apie receptą: Užkandžių lentai su mėsa tiks įvairiausi karštai ar šaltai rūkyti mėsos gaminiai, net užtepėlės ir paštetai, ir prie jų derantys ingredientai. Užkandžių lentai su mėsa tiks įvairiausi karštai ar šaltai rūkyti mėsos gaminiai, net užtepėlės ir paštetai, ir prie jų derantys ingredientai. Valerija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
100 gramų saliamio (plonai pjaustyto)
100 gramų serano kumpio (plonai pjaustyto)
100 gramų chorizo dešrelės (plonai pjaustyto)
pagal poreikį sūrio su melsvuoju pelėsiu (naudojome Memel blue)
pagal poreikį kietojo sūrio (naudojome Memel Prussia)
pagal poreikį kietojo sūrio (naudojome Memel Grand Reserve)
2 saujos alyvuogių (asorti)
0.5 vieneto prancūziško batono (ar čiabatos)
200 gramų vynuogių
3 vienetai mandarinų
1 sauja graikinių riešutų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Pirmiausia skirtinguose lentos vietose išdėliojame saliamį, Serano kumpį ir čiorizo dešrą. Prie jų dedame indelį su alyvuogėmis ir pjaustytą prancūzišką batoną.
2.
Prie jų išdėliojame gabaliukais pjaustytus sūrius, paliekant tuščių vietų likusiems ingredientams.
3.
Tarpeliuose išdėliojame mandarinus, vynuoges, riešutus ir mėgaujamės!
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital