Užkandukai su vištiena

AUTORIUS:
Raminta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 23)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 23)
Užkandukai su vištiena
Užkandukai su vištiena
Užkandukai su vištiena
Užkandukai su vištiena
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Tešlai:
100 g sviesto
250 g miltų
1 kiaušinis
100 g grietinės
Druskos

Įdarui:
250 g maltos vištienos
0,5 svogūno
pipirai ir druska
prieskoninių žolelių
1 kiaušinis patepimui
sezamo sėklos
aliejus arba sviestas skardai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Dubenyje sviestą sutarkuoti, pilti persijotus miltus, dėti grietinę, įmušti kiaušinį ir įberti šiek tiek druskos. Viską išminkyti ir palikti šaldytuve apie 2 valandas. Įdarui susmulkiname svogūną, dedame į mėsą, paskaniname prieskoniais ir viską gerai išmaišome. Atšaldytą mėsą iškočioti 4 - 5 mm storio, norimos formos formele išspausti tešloje pyragėlius. Į vieno vidurį dėti po nedidelį kiekį mėsos įdaro ir kitu pyragėliu uždengti įdarą ir užspausti kraštelius. Skardą patepti aliejumi arba sviestu, sudėti pyragėlius, aptepti kiaušinio plakiniu ir apibarstyti sezamo sėklomis. Kepti apie 20-25 minučių 180 - 200 0C orkaitėje. Skanaus :)
AUTORIUS: Raminta
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital