Užkandiniai cukinijų keksiukai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Užkandiniai cukinijų keksiukai
Užkandiniai cukinijų keksiukai
Užkandiniai cukinijų keksiukai
Užkandiniai cukinijų keksiukai
Autorius apie receptą: Kai juos išsikepiau, rezultatas pranoko lūkesčius. Nuostabūs! Idealus variantas piknikui, vakarėliui, kelionei, pavakariams. Vienintelis minusas, kepant keksiukų Kai juos išsikepiau, rezultatas pranoko lūkesčius. Nuostabūs! Idealus variantas piknikui, vakarėliui, kelionei, pavakariams. Vienintelis minusas, kepant keksiukų formelėse, labai sunkiai nusiima popierėlis, bet sekančia dieną, jau imas kuo geriausiai. Tad išvada: jei valgysime tą pačią dieną, kepame be popierinių formelių, jei sekančią - galime jas naudoti. Arba galima kepti silikoninėse keksiukų formelėse. (...daugiau) Ina, Taip norėjau...
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
500 mililitrų cukinijų (stambiai tarkuotos)
300 gramų miltų
150 mililitrų pieno
125 mililitrai alyvuogių aliejaus
2 vienetai kiaušinių
100 gramų varškės sūrio (ar sausesnės varškės)
60 gramų fermentinio sūrio (geriau aštresnio skonio)
60 gramų rūkyto kumpio
3 šaukštai svogūnų laiškų (kapotų)
2 šaukštai petražolių (kapotų)
1 šaukštas baziliko (kapotų)
1.5 šaukštelio kepimo miltelių
1 šaukštelis druskos (arba pagal skonį)
1 šaukštelis cukraus
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Pirmiausia susitarkuojam cukiniją ir paliekam dubenėlyje.
2.
Miltus sumaišom su kepimo milteliais ir druska. Kiaušinius paplakam su cukrum, aliejum ir pienu, kuo smulkiau įtrupinam varškės sūrį, įtarkuojam burokine tarka fermentinį sūrį ir kumpį, dedam rankom nuspaustus cukinijos tarkius, žalumynus, pipirus. Į šią masę įmaišom miltus. Labai ilgai namaišyti!
3.
Į keksiukų formeles dedame popierines formeles (jei valgysime sekančią dieną) arba keksiukų formos įdubimus patepame riebalais, krečiame 2/3 formelės tešlos.
4.
Kepame iki 190"C įkaitintoje orkaitėje apie 40 min. Jei mėgstate, prieš kepant apibarstykite sezamo sėklom ar kmynais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital