Ukrainietiški blynai su obuoliais „Oladky z yablykami“

AUTORIUS:
Inga (instagram: mamosrestoranas)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Ukrainietiški blynai su obuoliais „Oladky z yablykami“
Ukrainietiški blynai su obuoliais „Oladky z yablykami“
Ukrainietiški blynai su obuoliais „Oladky z yablykami“
Autorius apie receptą: Absoliučiai nuostabūs, purūs ir nepaprastai skanūs blynai. Interneto platybėse daugybė receptų, bet visur dedamas cukrus, aš jį praleidau nes obuoliai pas mus ir taip saldūs. Absoliučiai nuostabūs, purūs ir nepaprastai skanūs blynai. Interneto platybėse daugybė receptų, bet visur dedamas cukrus, aš jį praleidau nes obuoliai pas mus ir taip saldūs. Jeigu norite visiškai desertinių saldžių blynų galite įdėti vieną kitą šaukštelį cukraus. Svarbiausia, kad blynai pavyktų išties purūs, produktai turi būti kambario temperatūros, o dar geriau jei kefyras bus šiltas. (...daugiau) Inga (instagram: mamosrestoranas)
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
300 mililitrų kefyro
250 gramų miltų
2 vienetai obuolių
1 vienetas kiaušinių
0.5 šaukštelio sodos
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Kefyrą truputį pašildau (kad būtų lengvai šiltas, bet ne karštas).
2.
Į šiltą kefyrą įmušu kiaušinį ir įberiu žiupsnelį druskos. Viską šiek tiek paplaku, kad susimaišytų.
3.
Obuolius nuplaunu, nuskutu žievelę, supjaustau ketvirčiais, išimu sėklalizdžius, sutarkuoju per burokinę tarką (radau keletą receptų, kur obuoliai supjaustomi kubeliais, bet nebandžiau).
4.
Miltus įsijoju į tešlą. Išmaišau iki vientisos masės. Tada sodą įsijoju į tešlą drauge su šaukšteliu miltų. Išmaišau.
5.
Įmaišau tarkuotus obuolius.
6.
Kepu įkaitintoje keptuvėje su trupučiu aliejaus (su kokosų aliejumi man blynai skanesni). Porą minučių iš kiekvienos pusės (vidury kepimo galima keptuvę trumpam uždengti, kad blynai būtų kuo puresni.
Patarimai:
Aš cukraus į tešlą nedėjau, nes obuoliai pas mus ir taip saldūs. Jeigu norite desertinių saldžių blynų, galite įdėti vieną kitą šaukštelį cukraus.
Kviečiu prisidėti prie pagalbos Ukrainai. Tą galime padaryti aukodami organizacijai "Blue Yellow" ir registruodamiesi "Striprūs kartu" priimti ar pavežti bėgančius nuo karo. Mūsų visų vienybė ir pagalba Ukrainai yra nenusakomai svarbi!
AUTORIUS: Inga (instagram: mamosrestoranas)
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital