Tuno ir žirnelių salotos

AUTORIUS:
Simona
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Tuno ir žirnelių salotos
Autorius apie receptą: Greitos salotos, tinkančios vakarienei, šventiniam stalui ar tiesiog užkandžiui. Greitos salotos, tinkančios vakarienei, šventiniam stalui ar tiesiog užkandžiui. Simona
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
160 gramų tuno savo sultyse (apytikriai, 1 skardinės)
120 gramų konservuotų žirnelių
0.5 vieneto rausvųjų svogūnų
1 šaukštas majonezo
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
1 žiupsnelis druskos
4 lašai citrinų sulčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Nuo tuno bei konservuotų žirnelių nupilti skystį.
2.
Svogūną supjaustyti nedideliais gabalėliais arba plonais pusžiedžiais.
3.
Tuną, svogūnus bei konservuotus žirnelius sudėtį į dubenį, tada įlašinti šiek tiek citrinos sulčių, įberti pipirų (vietoj citrinos ir pipirų puikiai tinka citrininiai pipirai) bei druskos. Lengvai pamaišyti.
4.
Į paruoštas salotas įdėti šaukštą majonezo ir vėl lengvai išmaišyti.
5.
Labiausiai tinka su juoda duona.
AUTORIUS: Simona
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital