Tulpės iš vyšninių pomidoriukų - greita, skanu, gražu ir tik 3 ingredientai
AUTORIUS:
Laura
ĮVERTINKITE:
Šį receptą jau įvertinote
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 15
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
Šį receptą jau įvertinote
(BALSAVO: 3)
@Shutterstock
Autorius apie receptą:
Labai gražu, skanu ir šventiška. Jeigu norisi, varškės sūrelį galite pagardinti pipirais, žalumynais ar mėgiamais prieskoniais. Į jį tinka įdėti ir lašišos ar
Labai gražu, skanu ir šventiška. Jeigu norisi, varškės sūrelį galite pagardinti pipirais, žalumynais ar mėgiamais prieskoniais. Į jį tinka įdėti ir lašišos ar marinuotų agurkėlių, kaip kas mėgsta. Bet skanu ir tiesiog su tepamu sūreliu be nieko.
(...daugiau)(...mažiau)
Laura
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 15
15 vienetų
vyšninių pomidorų
120 gramų
tepamo sūrelio
šiek tiek
svogūnų laiškų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Varškės sūrelį išsukite šaukštų, kad truputį suminkštėtų.
2.
Sūrelį dėkite į konditerinį maišelį. Pomidoriukus viršuje įpjaukite į keturias dalis, tada šiek tiek praplėskite ir įspauskite įdaro. Galima įdarą dėti ir šaukšteliu, jeigu maišelio neturite, bet maišeliu greičiau ir patogiau, dailėsnės tulpytės gaunasi :)
3.
Lėkštėje dėliokite pomidoriukus ir svogūnų laiškus, formuodami tulpes.