Trupiniuotis su uogomis (tinka šaldytos)

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Trupiniuotis su uogomis (tinka šaldytos)
Autorius apie receptą: Paprastas pyragas, kuriam galima panaudoti tiek šviežias, tiek šaldytas uogas. Paprastas pyragas, kuriam galima panaudoti tiek šviežias, tiek šaldytas uogas. Daiva, Cukruoti Debesys
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
360 gramų kvietinių miltų
200 gramų sviesto (šalto)
2 vienetai kiaušinių
150 gramų cukraus
2 šaukšteliai vanilinio cukraus
1 šaukštelis kepimo miltelių
0.5 šaukštelio citrinos žievelės
1 žiupsnelis druskos
Įdarui:
500 gramų uogų (mėgstamų)
50 gramų cukraus
2 šaukštai citrinų sulčių
3 šaukšteliai krakmolo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Tešlai sviestą supjaustyti kubeliais.
2.
Miltus sumaišyti su cukrumi, vaniliniu cukrumi, druska, kepimo milteliais. Sudėti tarkuotą citrinos žievelę, supjaustytą sviestą, kiaušinius ir elektriniu maišytuvu sumaišyti iki stambių, drėgnų trupinių, tešla neturi būti vientisa.
3.
Įdarui, jeigu naudojamos šaldytos uogos, jas atšildyti ir nusausinti susidariusį vandenį. Uogas sumaišyti su cukrumi, citrinos sultimis, krakmolu.
4.
Kepimo formą (20x30 cm) ištiesti kepimo popieriumi, maždaug 2/3 tešlos trupinių sudėti į formą, lengvai paspausti. Sudėti uogas. Užberti likusius trupinius.
5.
Kepti iki 190 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 40-45 min.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital