Trupininis varškės pyragas su mėlynėmis

AUTORIUS:
Agne
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Trupininis varškės pyragas su mėlynėmis
Trupininis varškės pyragas su mėlynėmis
Trupininis varškės pyragas su mėlynėmis
Autorius apie receptą: Pagerintas trupininis varškės pyragas su mėlynėmis. Tikrai mėlynės čia labai gera skonį duoda. Pagerintas trupininis varškės pyragas su mėlynėmis. Tikrai mėlynės čia labai gera skonį duoda. Agne
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
Tešlai:
300 gramų kvietinių miltų
200 gramų sviesto (šalto)
100 gramų cukraus
5 šaukštai kakavos
2 šaukštai grietinės
1 vienetas kiaušinių trynių
1 šaukštelis vanilinio cukraus
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
Įdarui:
500 gramų varškės
150 gramų cukraus
100 gramų mėlynių
4 vienetai kiaušinių baltymų
3 vienetai kiaušinių trynių
2 šaukštai manų kruopų
1 šaukštas vanilinio cukraus
1 šlakelis citrinų sulčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Tešlai šaltą sviestą supjaustyti kubeliais bei sumaišyti su miltais, miltus ir sviestą trinti tarp pirštų, kol neliks didelių sviesto gabaliukų. Įmaišyti cukrų, vanilinį cukrų bei druską. Įmaišyti kepimo miltelius, kiaušinio trynį, kakavą, grietinę ir tada minkyti tešlą.
2.
Tešlą padalinti į dvi dalis ir dėti į šaldiklį, kol paruošite įdarą.
3.
Įdarui varškę išplakti su cukrumi, vaniliniu cukrumi, kiaušinių tryniais, manų kruopomis bei citrinos sultimis.
4.
Kiaušinio baltymus gerai išplakti elektriniu plakikliu, apie 5 min.
5.
Išplaktus baltymus atsargiai įmaišyti į varškės masę.
6.
Vieną tešlos dalį ištraukite iš šaldiklio ir gerai iškočiokite. Jeigu tešlos neišeina iškočioti, nes ji kimba - ant stalo pasitieskite kepimo popierių, dėkite tešlą, dar vieną kepimo popieriaus lapą dėkite ant tešlos viršaus ir tada kočiokite.
7.
Kepimo formą išklokite kepimo popieriumi. Sudėkite iškočiotą tešlą į kepimo indą ir sudėkite varškės įdarą. Apibarstykite mėlynėmis. Išraukite antrą tešlos dalį iš šaldiklio ir užtarkuokite ant įdaro. Paskirstykite trupinius tolygiai.
8.
Kepti 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 60 min.
AUTORIUS: Agne
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital