Troškintos vištienos kepenėlės su ryžių garnyru

AUTORIUS:
Raminta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 49)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 49)
 Troškintos vištienos kepenėlės su ryžių garnyru
 Troškintos vištienos kepenėlės su ryžių garnyru
 Troškintos vištienos kepenėlės su ryžių garnyru
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
600 gramų vištienos kepenėlių;
žiupsnelis druskos ir pipirų;
5 šaukštai pomidorų padažo;
3 šaukštai grietinės;
petražolės papuošimui;
aliejaus kepimui.

Garnyras:
200 gramų ryžių;
vandens ryžiams išvirti;
žiupsnelis druskos;
1 didelis svogūnas;
1 didelė arba 2 mažos aitriosios paprikos (galima jas pakeisti saldžiosiomis raudonomis paprikomis);
aliejus kepimui.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kepenėles nuplauname po šaltu vandeniu, supjaustome maždaug 1,5 cm dydžio gabalėliais, pabarstome prieskoniais (maltais pipirais ir druska) ir kepame įkaitintame aliejuje keptuvėje apie 15 minučių. Prieš iškepant pilame pomidorų padažą ir grietinę ir troškiname apie 5 minutes kaskart pamaišant.  Ryžius išvirti taip, kad būtų birūs. Iš paprikų pašalinti sėklas ir supjaustyti mažais kubeliais. Svogūnus nulupti ir taip pat pjaustyti kubeliais. Paprikas ir svogūnus pakepinam įkaitintam aliejuje ir sumaišome su virtais ryžiais. Pastaba: Jeigu kažkas iš ragautojų nemėgsta svogūnų ar paprikų, galima patiekti juos atskirai nuo ryžių. Skanaus :)
AUTORIUS: Raminta
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital