Troškinti kotletai su pievagrybiais ir daržovėmis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Troškinti kotletai su pievagrybiais ir daržovėmis
Troškinti kotletai su pievagrybiais ir daržovėmis
Troškinti kotletai su pievagrybiais ir daržovėmis
Troškinti kotletai su pievagrybiais ir daržovėmis
Autorius apie receptą: Toks maistas kaip kotletukai man visada primena mamos maistą. Jis šiltas, jaukus ir tikrai naminis. Gera ir smagu pasimėgauti vaikystės prisiminimais ir tuo jaukumą sukuriančiu Toks maistas kaip kotletukai man visada primena mamos maistą. Jis šiltas, jaukus ir tikrai naminis. Gera ir smagu pasimėgauti vaikystės prisiminimais ir tuo jaukumą sukuriančiu maistu. Man visada yra skaniau ne tik iškepti kotletai, bet dar truputį ir patroškinti. Šiandien troškinau su pievagrybiais ir daržovėmis. O koks maistas Jus labiausiai nukelia prisiminimais pas mamą? (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
Faršui:
1 kilogramas kiaulienos faršo
2 riekės batono
1 vienetas kiaušinių
50 mililitrų pieno
1 skiltelė česnako (smulkintos)
1 šaukštelis prieskonių maltai mėsai
pagal skonį druskos
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
Kepimui:
1 šlakelis aliejaus
Padažui:
0.5 vieneto cukinijų (jaunos)
200 gramų pievagrybių
200 mililitrų grietinėlės
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
1 sauja žalumynų (smulkintų petražolių, krapų, svogūnų laiškų)
1 šaukštas kukurūzų krakmolo
2 vienetai lauro lapų
1 žiupsnelis druskos
0.5 litro vandens
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Faršui batoną užpilame pienu ir paliekame kelias minutes pamirkti.
2.
Į kiaulienos faršą mušame kiaušinį, beriame smulkintą česnaką, prieskonius, sudedame išmirkusį batoną. Gerai išmaišome.
3.
Gnybiame faršo, formuojame kotletus ir apkepame keptuvėje su šlakeliu aliejaus iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.
4.
Morką supjaustome griežinėliais, cukiniją kubeliais, svogūną smulkiais gabalėliais, pievagrybius riekelėmis.
5.
Į troškintuvą sudedame kotletus, smulkintas daržoves, pievagrybius, lauro lapus, pagardiname druska. Užpilame vandeniu ir patroškiname apie 20 min.
6.
Kukurūzų miltus supilame į grietinėlę ir gerai išmaišome. Supilame į troškintuvą, suberiame žalumynus. Pakaitiname keletą minučių, kol padažas pradės tirštėti.
7.
Valgėme su bulvių koše ir daržovėmis.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital