Troškinti kiaulienos kotletukai su pievagrybiais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Troškinti kiaulienos kotletukai su pievagrybiais
Troškinti kiaulienos kotletukai su pievagrybiais
Troškinti kiaulienos kotletukai su pievagrybiais
Troškinti kiaulienos kotletukai su pievagrybiais
Autorius apie receptą: Aš pati labiau mėgstu troškintus kotletus, vyras tik iškeptus keptuvėje arba orkaitėje. Kokie jums skaniausi? ^iandien kotletus ruošiau su džiūvėsėliais, nes dažniausiai Aš pati labiau mėgstu troškintus kotletus, vyras tik iškeptus keptuvėje arba orkaitėje. Kokie jums skaniausi? ^iandien kotletus ruošiau su džiūvėsėliais, nes dažniausiai berdavau manus arba dėdavau piene mirkytą batoną. Ir su kotletais, pasirodo, dar galima išbandyti ką nors nauja. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1 kilogramas kiaulienos faršo
2 vienetai morkų
2 vienetai svogūnų
100 gramų pievagrybių
100 mililitrų pieno
1 vienetas kiaušinių
2 skiltelės česnako
3 šaukštai maltų džiūvėsėlių
1 šaukštelis džiovinto raudonėlio
1 šaukštelis saldžiosios paprikos miltelių
pagal skonį druskos
pagal poreikį aliejaus (kepimui)
Padažui:
0.5 litro vandens
100 mililitrų grietinėlės
30 gramų sviesto
1 pundelis svogūnų laiškų (smulkintų)
1 pundelis krapų (smulkintų)
1 šaukštas kukurūzų miltų
2 vienetai lauro lapų
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Džiūvėsėlius užpilame pienu ir paliekame brinkti.
2.
Į kiaulieną mušame kiaušinį, beriame druskos, pipirų, raudonėlio, paprikos miltelių. Masę išmaišome.
3.
Morkas sutarkuojame burokine tarka, svogūną ir česnaką pasmulkiname.
4.
Keptuvėje įkaitiname aliejų. Sudedame svogūną, morkas. Pakepiname kelias minutes, sudedame česnaką. Dalį kepintų daržovių sudedame į kiaulieną. Kitą dalį paliekame keptuvėje.
5.
Pievagrybius supjaustome riekelėmis. Suberiame į keptuvę ir pakepiname kelias minutes.
6.
Brinkintus džiūvėsėlius suberiame į dubenį su mėsa. Masę gerai išmaišome. Drėgnomis rankomis gnybiame faršo ir formuojame kotletukus.
7.
Švarioje keptuvėje įkaitinama aliejų. Kotletus apkepame iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.
8.
Dedame kotletus į troškintuvą. Ant viršaus sudedame kepintas daržoves su pievagrybiais, dedame lauro lapus, žiupsnį druskos, gabalėlį sviesto.
9.
Kukurūzų miltus išmaišome vandenyje ir užpilame juo kotletus. Patroškiname ant silpnos ugnies apie 10 – 15 min. Įpilame grietinėlę, pabarstome smulkintais krapais ir svogūnų laiškais. Pakaitiname kelias minutes.
10.
Valgome su bulvių koše ir salotomis.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
helovinas
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital