Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
1,5 kg moliūgas 1 obuolys 1 kriaušė 0,5 apelsino kalendra 0,5 l pieno 10 cl grietinėlės muškato 0,25 šaukštelio imbiero druskos pipirų Paruoškite iš moliūgo lėkštę: nupjaukite viršų , išimkite sėklas ir švelniai šaukštu išimkite minkštimą (palikdami nelabai storas sieneles).Minkštimą supjaustykite kubeliais. Kriaušę ir obuolį nulupkite ir išimkite sėklas.Supjaustykite gabaliukais. Sudėkite vaisius ir daržoves į puodą.Įpilkite 10 cl vandens, įberkite druskos ir pipirų.Virkite virš labai mažos ugnies uždengtame puode apie 20 minučių. Tuo tarpu nuskuskite apelsino žievelę.Supilkite pieną į puodą. Sudėkite apelsino žievelę, muškatą ir sutarkuotą imbierą.Užvirkite, nuimkite nuo ugnies ir palikite 10 min. pastovėti Blenderiu arba virtuviniame kombaine susmulkinkite moliūgą ir vaisius.Supilkite pieną su prieskoniai ir grietinėlę.Dar kartą susmulkinkite ir įdėkite prieskonių. Patiekite lėkštėje iš moliūgo. |