Trinta orkaitėje keptų pomidorų sriuba - intensyvaus skonio ir labai gardi!

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Trinta keptų pomidorų sriuba
Autorius apie receptą: Pomidorų istorijos tęsiasi! Šiandien siūlau pasigaminti gruzdintų pomidorų sriubos. Pagruzdinus pomidorus orkaitėje jie tampa kiek saldesni, ir labai suintensyvėja jų Pomidorų istorijos tęsiasi! Šiandien siūlau pasigaminti gruzdintų pomidorų sriubos. Pagruzdinus pomidorus orkaitėje jie tampa kiek saldesni, ir labai suintensyvėja jų skonis. Prie sriubos prikąskite skrudintos duonos su lydytu sūriu. Tam reikės tik šviesios duonos ir tarkuoto sūrio. Duoną paskrudinkite gruzdintuvėje, apiberkite tarkuotu sūriu ir vos minutėlę pakaitinkite orkaitėje su kaitra iš viršaus, kol sūris išsilydys. Jei norite daugiau aromato gruzdintą duoną galite patrinti česnaku ir tik tada apiberti sūriu, arba ant sūrio užberkite žiupsnelį sauso raudonėlio, jis čia taip pat labai tiks. (...daugiau) Dangira, DuokDruskos.com
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
7 vienetai pomidorų
1 vienetas svogūnų
2 stiklinės daržovių sultinio
6 šaukštai alyvuogių aliejaus
1 šaukštelis cukraus
2 skiltelės česnako
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
šiek tiek baziliko lapelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Įkaitinkite orkaitę 220 laipsnių, geriausiai tiks programa su fenu.
2.
Pomidorus ir svogūną supjaustykite stambiais gabalais, į 3-4 dalis, dėkite ant kepimo skardos, apliekite 3 šaukštais alyvuogių aliejaus, pagardinkite druska, pipirais ir kepkite orkaitėje apie 30 minučių.
3.
Ištraukus iš orkaitės, drėbkite viską į puodą, sudėkite česnakus, cukrų, apliekite daržovių sultiniu ir užvirinkite. Pavirkite dar apie 5 minutes, tada gerai sugrūskite elektrine grūstuve, kad neliktų odelių gabalėlių, o gal būt net ir sėklų.
4.
Pilkite į lėkštes, apliekite šaukštu alyvuogių aliejaus, papuoškite baziliko lapeliu ir mėgaukitės.
Daugiau skanių ir patikrintų receptų galite rasti Dangiros knygoje "Prancūzijos virtuvė"
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital