Trinta šparaginių pupelių sriuba su lydytu sūreliu

AUTORIUS:
Emilija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Trinta šparaginių pupelių sriuba su lydytu sūreliu
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Labai mėgstu sriubas, o ypatingai gardžiuojuosi trintomis, tad šią sriubą gaminau jau ne kartą. Labai skani, švelni ir nesudėtingai paruošiama. Labai mėgstu sriubas, o ypatingai gardžiuojuosi trintomis, tad šią sriubą gaminau jau ne kartą. Labai skani, švelni ir nesudėtingai paruošiama. Emilija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų šparaginių pupelių
1 vienetas cukinijų (jaunos)
3 vienetai bulvių (nedidelių)
3 šaukštai lydyto sūrio
1 vienetas svogūnų
1 pundelis petražolių (arba špinatų ar kitų žalumynų)
3 skiltelės česnako
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
Patiekiant:
2 riekės balta duona (nebūtina)
Kepimui:
1 šaukštelis sviesto
Virimui:
pagal poreikį vandens
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Cukiniją ir svogūną nulupti ir supjaustyti nedideliais kubeliais, česnaką sukapoti.
2.
Į keptuvę įdėti sviesto, ištirpinti, suberti cukinijas, svogūnus ir kepti apie 5 minutes, tuomet suberti česnaką ir dar pakepti 2 - 3 minutes.
3.
Į puodą pripilti vandens. Bulves nuskusti, supjaustyti nedideliais gabaliukais, suberti į puodą, tuomet suberti cukiniją, svogūną ir česnaką, šparagines pupeles, petražoles ir virti apie 15 - 20 minučių iki kol bulvės suminkštės.
4.
Tuomet į puodą sudėti lydytą sūrį, pagardinti druska, pipirais ir gerai išmaišyti.
5.
Tuomet išvirusias daržoves sutrinti elektriniu trintuvu iki vientisos masės ir dar pavirti apie minutę.
6.
Duonos riekeles paskrudinti duonos skrudintuvu arba sausoje keptuvėje iš abiejų pusių, supjaustyti kubeliais ir užbarstyti ant sriubos prieš tiekiant.
Patarimai:
Jeigu sriuba Jūsų skoniui per tiršta, galima įpilti stiklinę vandens ar daržovių sultinio.
AUTORIUS: Emilija
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital