Trinta moliūgų sriuba su rudmėsėmis

AUTORIUS:
Ugnė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Trinta moliūgų sriuba su rudmėsėmis
Autorius apie receptą: Lengvai ir greitai pagaminama trinta moliūgų sriuba su rudenėlio duotomis šviežiomis rudmėsėmis. Darbo mažai - valgai skaniai. Lengvai ir greitai pagaminama trinta moliūgų sriuba su rudenėlio duotomis šviežiomis rudmėsėmis. Darbo mažai - valgai skaniai. Ugnė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
0.5 vieneto moliūgų (be žievės ir sėklų)
2 vienetai bulvių
1 vienetas morkų
30 vienetų rudmėsių
1 litras jautienos sultinio
Kepimui:
70 gramų sviesto
Patiekiant:
1 pundelis petražolių (smulkintų)
100 mililitrų grietinėlės
pagal poreikį kietojo sūrio (tarkuoto)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Visas daržoves supjaustome gabalėliais, dedame į puodą su sultiniu ir verdame maždaug 40-50 minučių, kol gerai suminkštės. Tuomet trintuvu triname daržoves iki tyrės. Tirštumą reguliuojame pagal skonį. Man patinka, kai būna tirščiau.
2.
Apkepiname šviežiai rinktas rudmėses keptuvėje svieste apie 10 min.
3.
Pilame į dubenėlius trintą sriubą, įdedame šaukštą keptų rudmėsių, pagardiname grietinėle ir tarkuotu sūriu, pabarstome petražolėmis.
AUTORIUS: Ugnė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital