Trinta moliūgų ir morkų sriuba

AUTORIUS:
Jurgita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 32)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 32)
Trinta moliūgų ir morkų sriuba
@Shutterstock
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
600 gramų morkų
600 gramų moliūgų (gryno svorio)
pagal poreikį daržovių sultinio
1 vienetas svogūnų
2 šaukštai sviesto
1 žiupsnelis malto muskato
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Svogūnus smulkiai sukapokite. Morkas supjaustykite griežinėliais, moliūgus - nedideliais kubeliais.
2.
Dideliame puode įkaitinkite sviestą ir jame apkepinkite svogūnus iki suminkštės ir lengvai pagels. Suberkite morkas bei moliūgus ir pakepinkite dar apie 3-4 minutes.
3.
Daržoves užpilkite sultiniu (tiek kad apsemtų daugmaž du trečdalius daržovių aukščio) ir uždengę virkite ant silpnos ugnies apie 20 minučių, kol morkos ir moliūgai suminkštės. Tada viską sutrinkite elektriniu trintuvu iki vientisos tyrės. Jeigu sriubos norite skystesnės, įpilkite dar šiek tiek sultinio arba vandens. Jeigu norite kremiškiau, galite įpilti šiek tiek grietinėlės arba kokoso pieno.
4.
Sriubą pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais, įberkite žiupsnelį malto muskato bei dar kartą užvirinkite.
5.
Patiekdami galite papuošti žalumynais arba užbalinti grietinėle.
AUTORIUS: Jurgita
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Liana
2017-10-22 20:35
Labai skani, aš patiekiant dar mėlyno pelėsinio sūrio užbarsčiau ir baltos duonos skrebučių ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis