Šiupininė sriuba

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Šiupininė sriuba
Šiupininė sriuba
Šiupininė sriuba
Šiupininė sriuba
Autorius apie receptą: Sriuba yra neatsiejama sveikos mitybos dalis, o kvapni ir be galo aromatinga šiupininė sriuba sužavės kiekvieną gero maisto mylėtoją. Nors praeityje žmonės ją gamindavo tik po Sriuba yra neatsiejama sveikos mitybos dalis, o kvapni ir be galo aromatinga šiupininė sriuba sužavės kiekvieną gero maisto mylėtoją. Nors praeityje žmonės ją gamindavo tik po didelių švenčių iš įvairių maisto likučių, šiandien ši sriuba yra viena iš pačių populiariausių patiekalų visų lietuvių virtuvėse. (...daugiau) Ilona, Skanus gyvenimas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2.5 litro vandens
600 gramų mėsos (įvairios, smulkintos)
300 gramų pomidorų pastos
2 vienetai raugintų agurkų (didesnių arba 3 mažesnių, ar 280 g raugintų kopūstų)
2 vienetai bulvių
250 gramų alyvuogių
100 gramų konservuotų kukurūzų
1 vienetas morkų
1 vienetas citrinų
2 vienetai svogūnų (didelių)
1 pundelis žalumynų (krapų, petražolių, kalendros)
4 kubeliai sultinio (naudojome „Gallina Blanca“ jautienos)
1 skiltelė česnako
2 vienetai lauro lapų
4 vienetai pipirų (žirneliais)
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Mažais kubeliais susmulkinkite mėsą, pusžiedžiais supjaustykite svogūną.
2.
Jeigu agurkų žievė stora - ją nulupkite, jei ne – galite iš karto pjaustyti agurkus mažais kubeliais.
3.
Užkaiskite puodą su ištirpintais vandenyje sultinio kubeliais.
4.
Didelėje keptuvėje pilkite aliejų ir jame apkepkite svogūnus ant vidutinės ugnies. Kai svogūnai taps skaidrūs - dėkite susmulkintą mėsą ir pomidorų pastą, juos patroškinkite ant mažos ugnies.
5.
Kai sultinys užverda keptuvės turinį dėkite į puodą. Kartu pilkite alyvuoges su visa skardinėje buvusia sunka, dėkite agurkus, pamaišykite, uždenkite ir leiskite užvirti. Pavirkite dar keletą minučių ir paragaukite.
6.
Jeigu trūksta druskos - pasūdykite, berkite pipirus ar jų mišinį.
7.
Užgesinkite ugnį, į sriubą sudėkite smulkintus prieskoninius žalumynus ir uždenkite dangčiu.
8.
Supilkite ją į sriubinę, berkite žalumynus ir uždenkite dangčiu. Palaukite šiek tiek prieš valgant.
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital