Trinta keptų morkų sriuba

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Keptų morkų sriuba
Keptų morkų sriuba
Keptų morkų sriuba
Autorius apie receptą: Sriuba kreminė ir tokia jauki, naminė. Prieskoniai kartu su česnakais ir imbieru nustebins ir šią sriubą priskirs prie kartojamų sriubų kategorijos. Ir dar...ši sriuba kitą Sriuba kreminė ir tokia jauki, naminė. Prieskoniai kartu su česnakais ir imbieru nustebins ir šią sriubą priskirs prie kartojamų sriubų kategorijos. Ir dar...ši sriuba kitą dieną dar skanesnė (aišku, jeigu lieka jos). (...daugiau) Odeta, Samčio užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1.5 kilogramo morkų
2 litrai daržovių sultinio (apytikriai)
4 skiltelės česnako
1 šaukštas imbiero (tarkuoto)
1 šaukštas kalendros (smulkintos)
1 šaukštelis provanso žolelių
pagal poreikį alyvuogių aliejaus
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Morkas nuplauti ir nuskusti. Česnakus nulupti.
2.
Kepimo skardą ištiesiame kepimo popieriumi ir sudedame morkas, česnakus. Pašlakstome aliejumi.
3.
Kepame iki 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 45 min, kol morkos suminkštės. Iškepus, išimame iš orkaitės.
4.
Į virtuvinį kombainą sudedame morkas ir česnakus, imbierą, beriame kalendrą, žoleles, supilame 1 stiklinę sultinio ir sutriname iki vientisos masės.
5.
Sutrintą masę supilame į puodą, praskiedžiame sultiniu iki norimo tirštumo, pagardiname druska ir pakaitiname iki užvirimo. Pilstome į dubenėlius ir mėgaujamės.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital