Trinta kalafiorų sriuba su grietinėle

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Trinta kalafiorų sriuba su grietinėle
Autorius apie receptą: Mano šeimai labai patiko sriuba. Tikrai virsiu dažniau. Mano šeimai labai patiko sriuba. Tikrai virsiu dažniau. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
600 gramų žiedinių kopūstų
0.5 litro daržovių sultinio
250 mililitrų pieno
100 mililitrų grietinėlės
100 gramų virto kumpio
1 vienetas kiaušinių trynių
1 pundelis krapų
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Žiedinį kopūstą supjaustyti žiedynais.
2.
Į puodą pilti sultinį, pieną ir užvirti. Dėti žiedinį kopūstą, pavirti iki kol suminkštės. Tuomet išimti kelis jo gabaliukus ir atidėti.
3.
Puode likusį žiedinį kopūstą sutrinti elektriniu plaktuvu, berti druską, pipirus.
4.
Krapus susmulkinti ir suberti į puodą.
5.
Į dubenį dėti trynį, pilti grietinėlę ir išplakti. Plona srovele nuolat maišant pilti į puodą su sriuba. Nuimti nuo kaitros.
6.
Kumpį supjaustyti juostelėmis.
7.
Sriubą supilti į lėkštes, papuošti kumpiu, žiediniu kopūstu.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital