Trinta burokėlių sriuba su karamelizuotais svogūnais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Trinta burokėlių sriuba su karamelizuotais svogūnais
Trinta burokėlių sriuba su karamelizuotais svogūnais
Trinta burokėlių sriuba su karamelizuotais svogūnais
Autorius apie receptą: Šildančių ir pikantiškų sriubų metas. Galėčiau lažintis, kad tokios sriubos jūs dar nevalgėte. Ji tokia savotiška. Skaitant receptą gali pasirodyti, kad tai kažkokia Šildančių ir pikantiškų sriubų metas. Galėčiau lažintis, kad tokios sriubos jūs dar nevalgėte. Ji tokia savotiška. Skaitant receptą gali pasirodyti, kad tai kažkokia nesąmonė ir taip negali būti. Tačiau nugalėjus smalsumui ir jos paragavus, akys išsiplėčia iš nuostabos. Kreminė, išraiškingo skonio sriuba. (...daugiau) Odeta, Samčio užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 vienetai burokėlių
4 stiklinės sultinio
1 vienetas svogūnų
120 mililitrų grietinėlės
1 vienetas aitriosios paprikos
2 šaukštai sviesto
0.5 šaukštelio druskos
1/4 šaukštelio pipirų
Patiekiant:
2 vienetai kiaušinių (kietai virtų)
pagal poreikį žalumynų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Burokėlius supjaustykite kubeliais, sudėkite į puodą užpilkite sultiniu, sudėkite smulkintą aitriąją papriką, pagardinkite druska bei pipirais.
2.
Keiskite puodą virti. Virkite apie 15 min.
3.
Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais. Keptuvėje ištirpinkite sviestą ir sudėkite svogūnus. Ant lengvos kaitros kepinkite maišydami, kol svogūnai suminkštės, karamelizuosis ir paskleis saldoką aromatą.,
4.
Į smulkintuvą sudėkite virtus burokėlius, svogūnus, supilkite grietinėlę ir sutrinkite. Masę praskieskite sultiniu iki norimo tirštumo.
5.
Pilstykite į dubenėlius, uždėkite ant viršaus po puselę kiaušinio ir pabarstykite smulkintais žalumynais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital