Autorius apie receptą:
Aš vis dar stebiuosi žmonių išmone ir kūrybingumu sumastyti tiek daug įvairių patiekalų. Todėl kas savaitę tą patį valgyti mažiausiai norisi ir ieškau įdomesnių
Aš vis dar stebiuosi žmonių išmone ir kūrybingumu sumastyti tiek daug įvairių patiekalų. Todėl kas savaitę tą patį valgyti mažiausiai norisi ir ieškau įdomesnių variantų.
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
700 gramų
baltos žuvies filė
(naudojau pangasiją)
200 gramų
kukurūzų dribsnių
2 vienetai
kiaušinių
šiek tiek
miltų
pagal skonį
druskos
pagal skonį
juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Žuvies filė gabalėlius pagardinkite druska ir juodaisiais pipirais.
2.
Kukurūzus sudėkite į maišelį ir kočėlu sutrinkite iki norimo smulkumo. Arba sudėkite į elektrinį trintuvą ir sutrinti iki džiūvėsėlių smulkumo.
3.
Į skirtingas lėkštes sudėkite miltus, išplaktus kiaušinius ir kukurūzų dribsnius. Žuvies filė apvoliokite miltuose, nupurtykite perteklių, merkite į kiaušinio plakinį ir apvoliokite dribsniuose.
4.
Kepkite keptuvėje įkaitintame aliejuje ant silpnos ugnies, kol iš abiejų pusių gražiai apskrus.