Traškūs žuvies kepsneliai keptuvėje

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Traški žuvis keptuvėje
Traški žuvis keptuvėje
Traški žuvis keptuvėje
Autorius apie receptą: Aš vis dar stebiuosi žmonių išmone ir kūrybingumu sumastyti tiek daug įvairių patiekalų. Todėl kas savaitę tą patį valgyti mažiausiai norisi ir ieškau įdomesnių Aš vis dar stebiuosi žmonių išmone ir kūrybingumu sumastyti tiek daug įvairių patiekalų. Todėl kas savaitę tą patį valgyti mažiausiai norisi ir ieškau įdomesnių variantų.


(...daugiau) Edita, Oditėlės blogas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
700 gramų baltos žuvies filė (naudojau pangasiją)
200 gramų kukurūzų dribsnių
2 vienetai kiaušinių
šiek tiek miltų
pagal skonį druskos
pagal skonį juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Žuvies filė gabalėlius pagardinkite druska ir juodaisiais pipirais.
2.
Kukurūzus sudėkite į maišelį ir kočėlu sutrinkite iki norimo smulkumo. Arba sudėkite į elektrinį trintuvą ir sutrinti iki džiūvėsėlių smulkumo.
3.
Į skirtingas lėkštes sudėkite miltus, išplaktus kiaušinius ir kukurūzų dribsnius. Žuvies filė apvoliokite miltuose, nupurtykite perteklių, merkite į kiaušinio plakinį ir apvoliokite dribsniuose.
4.
Kepkite keptuvėje įkaitintame aliejuje ant silpnos ugnies, kol iš abiejų pusių gražiai apskrus.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital