Traškūs vištienos piršteliai su riešutais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
Traškūs vištienos piršteliai su riešutais
Traškūs vištienos piršteliai su riešutais
Traškūs vištienos piršteliai su riešutais
Traškūs vištienos piršteliai su riešutais
Traškūs vištienos piršteliai su riešutais
Traškūs vištienos piršteliai su riešutais
Autorius apie receptą: Skanūs ir traškūs vištienos piršteliai bus puikus vasaros vaišių užkandis ar net ir karštas patiekalas. Pagaminsite greitai ir lengvai. Liks tik pasirūpinti tinkamu padažu. Skanūs ir traškūs vištienos piršteliai bus puikus vasaros vaišių užkandis ar net ir karštas patiekalas. Pagaminsite greitai ir lengvai. Liks tik pasirūpinti tinkamu padažu. Ritos receptai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
2 vienetai vištienos krūtinėlės (apie 350 gr)
200 gramų maltų džiūvėsėlių
2 vienetai kiaušinių
1 sauja lukštentų saulėgrąžų
1 sauja riešutų (įvairių, naudojau migdolus ir lazdyno riešutus)
5 skiltelės česnako (kapoto)
pagal skonį druskos
pagal skonį grūstų juodųjų pipirų
pagal poreikį riebalų (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Vištienos krūtinėlę įtriname druska, pipirais, česnaku ir paliekame kelias valandas pasimarinuoti. Tada supjaustome norimo dydžio juostelėmis.
2.
Smulkintuvu susmulkiname riešutus ir saulėgrąžas. Masę sumaišome su džiūvėsėliais, dedame druskos.
3.
Išplakame kiaušinius, merkiame vištienos juosteles į kiaušinių plakinį, vėliau apvoliojame saulėgrąžų-riešutų-džiūvėsėlių masėje.
4.
Paruoštą vištieną kepame gerai įkaitintuose riebaluose iš abiejų pusių, kol bus gražios auksinės spalvos. Jeigu valgysite kaip pagrindinį patiekalą, garnyrui tiks ryžiai ir daržovių salotos. Užkandžiui prie pirštelių rinkausi saldų aitriųjų paprikų padažą. Skanaus!
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Kotryna
2024-04-15 12:16
Skanu! Tik nežinau, ar mano saujos didesnės ar kaip, bet man labai daug liko džiūvėsėlių ir riešutų mišinio (kadangi dariau daugiau, tai viską proporcingai dauginau). ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital