Traškus vaflis su jautiena ir pikantišku padažu

AUTORIUS:
Gian Luca Demarco
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Traškus vaflis su jautiena ir pikantišku padažu
Traškus vaflis su jautiena ir pikantišku padažu
Traškus vaflis su jautiena ir pikantišku padažu
Autorius apie receptą: Jei tokių dar neragavote, rekomenduojame išmėginti! Sotūs, aromatingi ir labai skanūs, o pasiruošti visai nesunku. Jei tokių dar neragavote, rekomenduojame išmėginti! Sotūs, aromatingi ir labai skanūs, o pasiruošti visai nesunku. Gian Luca Demarco
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas jautienos nugarinės (naudojau "Feel the beef")
Tešlai:
500 mililitrų pieno
250 gramų kvietinių miltų
1 vienetas kiaušinių
30 gramų cukraus
8 gramai kepimo miltelių
1 žiupsnelis muskato
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
Padažui:
200 gramų kreminio sūrio (naudojau "Philadelphia Light")
3 vienetai burokėlių (mažų)
1 sauja gražgarsčių
2 skiltelės česnako
1 šlakelis alyvuogių aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į dubenį pilame cukrų, persijojame miltus ir kepimo miltelius. Pagardiname pipirais ir druska.
2.
Pilame pieną ir viską gerai išplakame. Atskiriame kiaušinių trynius nuo baltymų, trynius pilame į vaflių tešlą ir išmaišome.
3.
Iki standžių putų išplaktus baltymus pilame į tešlą ir kepame vaflius. Leidžiame tešlai pastovėti 30 minučių.
4.
Paruošiame padažą: į smulkintuvą beriame česnaką, pilame alyvuogių aliejaus ir dedame gražgarstes.
5.
Sutriname ir beriame burokėlius, viską dar kartą pertriname. Atskirame dubenyje sumaišome Philadelphia tepamą sūrį ir burokėlių padažą iki vientisos masės.
6.
Grilyje gerai apkepiname jautienos nugarinę iš abiejų pusių po 2-3 minutes. Kraštelį apdeginame degintuvu. Ištraukiame, suvyniojame į foliją ir leidžiame pailsėti 5-10 min.
7.
Formuojame vaflius: ant jų dedame jautienos griežinėlius, pilame burokėlių ir sūrio padažą, papuošiame baziliku.
RECEPTO DRAUGAI:     
  ir Avitela
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital