Traškūs sparneliai kiniškai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Traškūs sparneliai kiniškai
Traškūs sparneliai kiniškai
Traškūs sparneliai kiniškai
Autorius apie receptą: Pietų ar vakarienės metas visada ateina netikėtai. Ir vis pagalvoju ką pagaminti, kad būtu greita ir skanu. Kiniškas maistas yra labai greitai pagaminamas. Ir tikrai labai skanus. Pietų ar vakarienės metas visada ateina netikėtai. Ir vis pagalvoju ką pagaminti, kad būtu greita ir skanu. Kiniškas maistas yra labai greitai pagaminamas. Ir tikrai labai skanus. Vištienos sparneliai mano namuose būna retai, bet visgi mėgstame "finger food", kai galima valgyti pirštais ir nesukti galvos dėl to. Prie šių sparnelių naudojau pirktą aštrų padažą, bet galite naudoti ir savo gamybos ar valgyti be jo. Patys sparneliai iškepa šiek tiek traškūs, aštrūs, šiek tiek lipnūs ir labai skanūs. Kartą paragavę negalėsite sustoti. Aš kepiau orkaitėje, bet galite ir grilyje. (...daugiau) Odeta, Samčio užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 kilogramas vištienos sparnelių
5 šaukštai sojos padažo
4 šaukštai pomidorų padažo
2 šaukštai citrinų sulčių
2 šaukštai rudojo cukraus (arba medaus)
2 šaukštai aštraus padažo (naudojau Hoisin)
1 šaukštas sezamų aliejaus
1 šaukštas imbiero (tarkuoto)
4 skiltelės česnako (išspaustų)
0.5 šaukšto kiniško penkių prieskonių mišinio (žvaigždinių anyžių, pankolių, cinamono, gvazdikėlių, sičuano pipirų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Vištienos sparnelius supjaustykite į tris dalis (receptui reikia dviejų didelių dalių, o pačius sparniukų galiukus pasilikite sultiniui virti).
2.
Į sandarų užtraukiamą maišelį supilkite aliejų, citrinos sultis, sojų padažą, sudėkite pomidorų padažą, hoisino padažą, išspauskite česnako, įtarkuokite imbiero, suberkite rudąjį cukrų ir prieskonių mišinį, viską gerai išmaišykite. Sudėkite vištienos sparnelius ir gerai išmaišykite. Palikite marinuoti 10 minučių.
3.
Orkaitę įkaitinkite iki 180 C laispnių.
4.
Kepimo skardą ištieskite kepimo popieriumi.
5.
Į skardą vienu sluoksniu sudėkite vištienos sparnelius ir kepkite įkaitintoje orkaitėje apie 35 min., kol gražiai apskrus ir iškeps.
6.
Tiekite su mėgstamu padažu ir garnyru.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital