Traškūs cukinijų blyneliai su morkomis ir sūriu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Traškūs cukinijų blyneliai su morkomis ir sūriu
Traškūs cukinijų blyneliai su morkomis ir sūriu
Traškūs cukinijų blyneliai su morkomis ir sūriu
Traškūs cukinijų blyneliai su morkomis ir sūriu
Traškūs cukinijų blyneliai su morkomis ir sūriu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų cukinijų
150 gramų morkų
2 vienetai kiaušinių
50 gramų fermentinio sūrio (tarkuoto)
50 gramų miltų
2 skiltelės česnako (spaustų arba smulkiai pjaustytų)
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
šiek tiek džiovinto raudonėlio
šiek tiek džiovintų bazilikų
pagal poreikį aliejaus (kepimui)
Padažui:
pagal poreikį grietinės
pagal skonį česnako miltelių
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Cukiniją sutarkuokite burokine tarka, užberkite šiek tiek druskos, permaišykite ir palikite pastovėti apie 10 minučių, kol išsiskirs sultys.
2.
Atskirame inde smulkiai sutarkuokite morkas, užberkite šiek tiek druskos, permaišykite ir palikite pastovėti apie 10 minučių, kol išsiskirs sultys.
3.
Nuo tarkuotų cukinijų ir morkų delnais gerai nuspauskite sultis.
4.
Nuspaustą tarkuotų cukinijų ir morkų masę sudėkite į dubenį. Suberkite tarkuotą sūrį, įmuškite kiaušinius, spaustą/smulkiai pjaustytą česnaką, druską, pipirus, prieskonius ir gerai išmaišykite. Suberkite miltus ir viską gerai išmaišykite.
5.
Kepkite keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių, kol blyneliai gražiai apskrus.
6.
Padažui sumaišykite grietinę, druską, pipirus, česnako miltelius.
7.
Patiekite su grietinės padažu arba natūraliu jogurtu.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Jurga Kepeja
2021-08-20 11:23
O tai miltų reikia ar ne? Nes tarp ingredientų yra, o recepte ne. ATSAKYTI
Valerija
2021-08-20 13:53
Ketvirto žingsnio pabaigoje miltai :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital