Traškios vištienos juostelės ir sparneliai su padažu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Traškios vištienos juostelės ir sparneliai su padažu
Autorius apie receptą: Va čia tai bombinis traškios vištienos popuri. Traškios vištienos juostelės su kukurūzų ir sūrio plutele. Sultingi vištienos sparneliai traškia odele. Tobulai prie Va čia tai bombinis traškios vištienos popuri. Traškios vištienos juostelės su kukurūzų ir sūrio plutele. Sultingi vištienos sparneliai traškia odele. Tobulai prie vištienos derantis ranch padažas. Eilinei vakarienei, draugų vakarėliui (namuose arba lauke!) ar net vaikų šventei (mažieji tikrai įvertins traškias vištienos juosteles) – toks traškios vištienos rinkinys išgelbės įvairiausiose situacijose. Žinote, kokia maža šios vištienos skonio paslaptis? Baigiant kepti viską apšlakstykite sviestu su keptu česnaku bei tarkuotu VILVI Memel Prussia sūriu. Sviestas su česnaku vištienai suteikia ypatingai gardaus aromato, o apkepęs sūris – dar daugiau papildomo skonio ir malonaus traškumo. (...daugiau) Kristina, Ant medinės lentelės
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
Pirmas variantas:
1 kilogramas vištienos filė
100 gramų kukurūzų dribsnių (nesaldintų)
1 vienetas kiaušinių
50 gramų sūrio (naudojau VILVI Memel Prussia)
30 gramų sviesto (naudojau Vilkyškių)
3 skiltelės česnako
1 šaukštelis česnako miltelių
1 šaukštelis paprikos miltelių
1 šaukštelis druskos
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
pagal poreikį alyvuogių aliejaus
Antras variantas:
1 kilogramas vištienos sparnelių (vidurinių dalių)
50 gramų sūrio (naudojau VILVI Memel Prussia)
30 gramų sviesto
3 skiltelės česnako
4 šaukštai kvietinių miltų
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
1 šaukštelis česnako miltelių
1 šaukštelis paprikos miltelių
1 šaukštelis druskos
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
Padažui:
350 gramų grietinės (naudojau Vilkyškių)
2 skiltelės česnako
2 šaukštai majonezo
2 šaukštai citrinos sulčių
0.5 šaukštelio druskos
0.5 šaukštelio paprikos miltelių
0.5 šaukštelio džiovintų krapų
1/4 šaukštelio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Gaminame traškias vištienos juosteles. Jei naudojate vištienos filę nepjaustytą, ją supjaustykite juostelėmis, jei naudojate jau supjaustytą juostelėmis, nieko pjaustyti nebereikia. Juosteles sumaišome su kiaušiniu ir prieskoniais. Apvoliojame smulkintuose kukurūzų dribsniuose, apšlakstome aliejumi
2.
Kepame įkaitintoje iki 180 C laipsnių orkaitėje 15 minučių.
3.
Sviestą išlydome, jame minutę apkepiname česnaką. Po 15 min kepimo vištieną sumaišome su česnakiniu lydytu sviestu ir sūriu. Kepame dar 10 min.
4.
Gaminame vištienos sparnelius. Sparnelius sumaišome su aliejumi ir prieskoniais. Beriame miltus, išmaišome.
5.
Kepame įkaitintoje iki 180 laipsnių temperatūros orkaitėje 40 min.
6.
Po 40 min kepimo vištienos sparnelius sumaišome su česnakiniu lydytu sviestu ir sūriu. Kepame orkaitėje dar 10 min.
7.
Gaminame padažą. Sumaišome grietinę, majonezą, vitrinų sultis, druską, cukrų, maltą papriką, džiovintus krapus, išspaustą česnaką.
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital