Traškios cukinijų lazdelės

AUTORIUS:
Odeta Morozienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Traškios cukinijų lazdelės
Traškios cukinijų lazdelės
Traškios cukinijų lazdelės
Traškios cukinijų lazdelės
Traškios cukinijų lazdelės
Traškios cukinijų lazdelės
Autorius apie receptą: Skanu tiekti su mėgstamu padažu. Skanu tiekti su mėgstamu padažu. Odeta Morozienė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas cukinijų (su minkšta žievele, jaunos)
1 vienetas kiaušinių
1 šlakelis aliejaus
1 sauja maltų džiūvėsėlių (apytikriai)
1 sauja sūrio (naudojau tarkuotą "Džiugo", apytikriai)
pagal skonį prieskonių (mėgstamų)
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Jei jūsų naudojama cukinija maža ir nėra minkšta, galima supjaustyti griežinėliais, tačiau jei cukinija kiek didesnė ir minkštesnė, tuomet išskobti minkštimą ir supjaustyti lazdelėmis.
2.
Į dubenį įmušti kiaušinį, pilti aliejų, berti prieskonius, druską ir išmaišyti iki vientisos masės.
3.
Į masę dėti pjaustytas cukinijas ir gerai išvartyti, kad pasidengtų cukinijos.
4.
Maltus džiūvėsėlius lygiomis dalimis sumaišyti su tarkuotu sūriu (jei norisi, papildomai galima dar įmaišyti prieskonių) ir iš karto dėti cukinijas, nes ilgiau palaikius susikaups skystis ir išsiskirs sultys. Apvartyti džiūvėsėliuose ir dėti į kepimo formą.
5.
Kepti įkaitintoje iki 180 C laipsnių orkaitėje apie 20 minučių.
AUTORIUS: Odeta Morozienė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital