Traškios bulvytės

AUTORIUS:
Paula
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Traškios bulvytės
Traškios bulvytės
Traškios bulvytės
Autorius apie receptą: Tai puikus garnyras ar net užkandis! Traškios išorėje ir minkštos viduje. Tai puikus garnyras ar net užkandis! Traškios išorėje ir minkštos viduje. Paula
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
0.5 kilogramo bulvių (šviežių)
100 gramų sviesto (tirpinto)
1 pundelis rozmarino (smulkinto)
1 pundelis čiobrelių (smulkintų)
1 žiupsnis druskos
šiek tiek maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Bulvytes gerai nuplauti, bet nelupti. Apvirti 5 min vandenyje. Išimti ir gerai nusausinti. Sudėti į indą kuriame kepsite jas ir kiekvieną sutraiškyti puodeliu ar kitu įrankiu. Viską pašlakstyti ištirpintu sviestu, pabarstyti druska, pipirais bei smulkintu rozmarinu ir čiobreliu.
2.
Kepti 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15 min arba kol gražiai apskrus.
AUTORIUS: Paula
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital