Trapūs žagarėliai su aguonomis

AUTORIUS:
Olga
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 24
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Trapūs žagarėliai su aguonomis
Autorius apie receptą: Gardūs, trapūs, bet nekieti žagarėliai su aguonomis - puiki idėja Užgavėnėms. Receptas iš mano močiutės užrašų. Gardūs, trapūs, bet nekieti žagarėliai su aguonomis - puiki idėja Užgavėnėms. Receptas iš mano močiutės užrašų. Olga
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 24
200 gramų kvietinių miltų (apytikriai)
3 vienetai kiaušinių trynių
3 šaukštai grietinės, 30% riebumo
3 šaukštai cukraus
2 šaukštai aguonų
1 žiupsnelis druskos
Kepimui:
pagal poreikį aliejaus
Pabarstymui:
pagal poreikį cukraus pudros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Trynius ištriname su cukrumi ir grietine, beriame aguonas, druską ir gerai išmaišome. Tada įsijojame miltus ir užminkome rankomis minkštą, elastingą, nelimpančią tešlą. Miltų dedame tik tiek, kad tešla neliptų prie rankų.
2.
Tešlą iškočiojame plonai ir supjaustome rombais, tada įpjauname viduriukus, vieną kamputį perkišame per įpjovą ir formuojame žagarėlius.
3.
Žagarėlius verdame ant vidutinės kaitros įkaitintame aliejuje. Aliejaus turi būti tiek, kad žagarėliai laisvai plaukiotų.
4.
Ištraukus dedame ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų aliejaus perteklius ir pabarstome cukraus pudra.
AUTORIUS: Olga
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital