Redakcijos nuomonė:
Tiksliai laikėmės Jurgitos recepto ir mums vafliai gavosi puikūs - trapūs, kvapnūs, panašūs į tuos iš vaikystės. Tik būtinai vaflį sukite į tubelę kol dar karštas, tik tik
Tiksliai laikėmės Jurgitos recepto ir mums vafliai gavosi puikūs - trapūs, kvapnūs, panašūs į tuos iš vaikystės. Tik būtinai vaflį sukite į tubelę kol dar karštas, tik tik ištrauktas iš vaflinės, nes vėsdamas jis įgauna trapumą ir jau nebesusisuks.
(...daugiau)(...mažiau)
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
2 stiklinės
miltų
6 vienetai
kiaušinių
200 gramų
sviesto
1 stiklinė
cukraus
2 šaukšteliai
vanilinio cukraus
1 žiupsnelis
druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Kiaušinius gerai išplakti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi (plakti iki baltumo).
2.
Sviestą išlydyti ir šiek tiek atvėsinti (jog nesutrauktų kiaušinių).
3.
Į kiaušinių-cukraus masę suberti miltus, druską ir gerai išmaišyti. Supilti lydytą sviestą ir viską permaišyti.
4.
Kepti vaflinėje, kol gražiai apskrus.
5.
Dar karštus susukti į ragelį (pravėsę nebesusisuks - trupės). Skanaus!
Klausiau mociutes recepto mociute sake jog vanilinio cukraus nereikia ,bei maziau cukraus kiausiniu 5 o ne 6 galima pilti pieno man labai skanus tikiuosi receptos padejo skanaus
ATSAKYTI
Kristina
2020-10-13 23:51
Puikus receptas! Pirmą kartą kepėme, bet pavyko idealiai :)
ATSAKYTI
Agnė
2020-09-24 17:22
O man pradedant juos vyniot suplysta ir vaizdas ne koks...
ATSAKYTI
Rūta
2020-09-17 18:06
super pasigaminau tikras la maistas ATSAKYTI
Eigilė
2020-08-23 19:13
Labai skanus blynai rekomenduoju !
ATSAKYTI
Dovilė
2020-08-10 10:41
Nuostabiai skanūs vafliai!!! Jei nesigauna traškūs, įdėkite daugiau miltų, tešla turi būti tiršta kaip tiršta grietinė :) Labai ačiū už receptą, paprastas ir aiškus :)
ATSAKYTI
Faustas
2020-07-03 14:19
Super labai geras receptas kepu nepirmą ir ne paskutinį kartą.
ATSAKYTI
Ruta
2020-06-07 21:35
Super pasakiski nespejau kepti
ATSAKYTI
:)
2020-06-04 12:39
Man kažkaip nesigavo traškūs :( Ką darau netaip?
ATSAKYTI
Agnė
2020-06-04 15:08
Vėsdami liko minkšti? Jeigu jų nenorite susukti, svarbu nedėti iškeptų iškart vieno ant kito, nes nuo garuojančio karščio gali drėgmė tinkamai nepasišalinti ir suminkštės.
ATSAKYTI
Kamile
2021-01-17 15:42
Tau reikia įdėti daugiau miltu
ATSAKYTI
Gintė
2020-04-15 10:46
Kiek vaflių gaunasi iš tokio kiekio ingredientų? Valgom tik dviese, tai nesinori per daug prisikepti :)
ATSAKYTI
Renatas
2020-04-18 07:39
Per daug ...taip nebūna. Darykite puse visko. Kiek vafliuku ? priklauso nuo keptuves dydžio as jas esu mates 4 rūšių. mano keptuve apvali mažutė man gavosi 12 is puse recepto.bet galejo gautis tik 7 žiūrint kaip kepsite ir kaip paskirstysite tešlą. Tad spreskit patys nes bendra mase nėra sunki.Be to ten Autore Jurgita užrašė porciju 20. Taip ir gausis jei kepsite paprastai,galima ir 40
ATSAKYTI
Nikolaj
2020-03-23 20:15
Ačiū už receptą. Širdelės formos vaflinėje kepiau. Gavosi traškūs ir skanūs.
ATSAKYTI
Jurgita
2020-03-19 18:18
Labai skanūs. Kepsiu dar neviena karta
ATSAKYTI
Raimonda
2020-01-18 17:43
Labai skanūs, traškūs, kaip iš vaikystės :) Ačiū
ATSAKYTI
Arturas
2019-08-30 12:18
Labai skanu, jau kepiau ne karta
ATSAKYTI
Renatas
2019-07-17 21:49
Super receptukas. Seniai dariausi vafliukus,tad ir savaji receptuka pamiršau. Tad teko pasinaudoti šituo. Viską dariau kaip čia tik viska per pus mažiau tik dadejau vieną kiaušinį daugiau (iš viso 4) ir į tešlą ipyliau truputį vandens,taip patogiau paskirstyti po visą keptuvę. Labai jums ačiū ir sėkmės!
ATSAKYTI
Kepejele
2019-07-08 13:27
Vafliai gavosi stori, ne trapus, recepto neuzskaitau....
ATSAKYTI
Renata
2019-07-08 15:02
O kokio tipo keptuvę naudojate? Nes trapiems, ploniems vafliams reikia specialios keptuvės, kurioje gana plonas sluoksnis tešlos pasiskirsto :) Jei naudosite čirvinių blynų ar belgiškų vaflių keptuvę, tikrai nepavyks traškūs :)
ATSAKYTI