Trapūs čeburekai su mėsa

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 14
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Trapūs čeburekai su mėsa
Autorius apie receptą: Pavyksta labai skanūs, trapūs ir lengvai pagaminami! Čeburekų kiekis priklauso nuo gaminio dydžio. Pavyksta labai skanūs, trapūs ir lengvai pagaminami! Čeburekų kiekis priklauso nuo gaminio dydžio. Loreta
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 14
Tešlai:
350 gramų kvietinių miltų
200 mililitrų vandens (60-65 laipsnių temperatūros)
25 mililitrai aliejaus
pagal skonį druskos
Įdarui:
300 gramų faršo (mėgstamo)
70 gramų svogūnų
70 mililitrų vandens (apytikriai, galima naudoti sultinį)
pagal skonį prieskonių (mėgstamų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Tešlai į dubenį pilti šiltą vandenį, aliejų, išmaišyti. Tuomet suberti miltus, druską, minkyti apie 15 minučių, kol tešla bus elastinga ir vientisa. Atidėti ir palikti pastovėti kol darysite įdarą.
2.
Įdarui į dubenį dėti faršą, suberti smulkiais kubeliais pjaustytą svogūną, berti prieskonius, druską, viską gerai išmaišyti.
3.
Tešlą plonai iškočioti, išspausti norimo dydžio apskritimus, sudėti paruoštą įdarą, užlenkti per pusę, kruopščiai užspausti kraštus.
4.
Į keptuvę pilti aliejų, įkaitinti, kepti paruoštus čeburėkus iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital