Tradicinio skonio vafliai

AUTORIUS:
Gintare
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Tradicinio skonio vafliai
Autorius apie receptą: Šie vafliai kepami iš paprastos tešlos, tačiau cinamonas, naudojamas tešloje, labai paskanina ir suteikia subtilų skonį. Šie vafliai kepami iš paprastos tešlos, tačiau cinamonas, naudojamas tešloje, labai paskanina ir suteikia subtilų skonį. Gintare
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
310 gramų kvietinių miltų
2 vienetai kiaušinių
120 mililitrų aliejaus
120 mililitrų pieno
80 gramų cukraus
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 šaukštelis malto cinamono
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Kiaušinių baltymus atskiriame nuo trynio. Baltymus išplakame iki standumo su cukrumi ir druska, o trynius išplakame kitame inde.
2.
Atskirame dubenyje sumaišome miltus, kepimo miltelius ir cinamoną.
3.
Sumaišome aliejų, pieną ir trynius ir supilame į miltų mišinį. Viską išmaišome. Galiausiai į tešlą atsargiai įmaišome išplaktus baltymus.
4.
Kepame įkaitintoje vaflinėje ir skanaujame.
AUTORIUS: Gintare
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital