Tradicinės salotos "Vinegretas"

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Tradicinės salotos "Vinegretas"
Autorius apie receptą: Šių salotų ingredientai vienas su kitu suderinti taip, kad dėl skonio nepalieka abejingų, netikite, išbandykite! Šių salotų ingredientai vienas su kitu suderinti taip, kad dėl skonio nepalieka abejingų, netikite, išbandykite! Dalia
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
4 vienetai burokėlių (virtų)
4 vienetai bulvių (virtų)
4 vienetai morkų (virtų)
400 gramų konservuotų žirnelių (apytikriai, 1 skardinės)
250 gramų raugintų agurkų (ar marinuotų)
200 gramų raugintų kopūstų
1 vienetas baltųjų svogūnų
pagal poreikį druskos
pagal poreikį grūstų juodųjų pipirų
pagal poreikį alyvuogių aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Burokėlius, morkas, agurkus ir bulves supjaustome nedideliais kubeliais. Kopūstus pasmulkiname, svogūną pjaustome kuo smulkiau. Viską sudedame į dubenį.
2.
Į dubenį taip pat sudedame žirnelius, beriame druską, pipirus, pilame aliejų, gerai išmaišome.
3.
Mišrainę patartina valgyti kitą dieną, kai skoniai susigeria arba bent jau po 4 valandų.
Dalia
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital