TV
IDĖJOS
RECEPTAI
KONKURSAI
RECEPTAI PAGAL TIPĄ
Velykiniai patiekalai
Ruošiamės žiemai
Valgome sveikiau!
Apkepai
Blynai, vafliai
Desertai
Gėrimai
Gėrimai su alkoholiu
Karšti patiekalai
Uogienės
Konservuoti patiekalai
Košės, tyrės
Kremai ir padažai
Picos
Pyragai, kepiniai
Salotos, mišrainės
Garnyrai
Sriubos
Sumuštiniai
Troškiniai
Užkandžiai
Vištienos krūtinėlė orkaitėje su pesto ir kreminiu sūriu
Šalta ridikėlių sriuba
Atsiųsk savo receptą
Tradicinės dzūkiškos bulvinės bandos ant kopūstų lapų
AUTORIUS:
Erika
ĮVERTINKITE:
Šį receptą jau įvertinote
(
BALSAVO:
11
)
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
Šį receptą jau įvertinote
(
BALSAVO:
11
)
Autorius apie receptą:
Kvapnu, be galo skanu ir sotu!
Kvapnu, be galo skanu ir sotu!
Erika
AKCIJOS:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius:
6
7 kilogramai
bulvių
6 lapai
kopūstų
1 šaukštas
druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Krosnį kūrenu apie 1 valandą, per tą laiką jos virsta žarijomis, kepu ant lapuočių malkų.
2.
Nuskutame bulves, nuplauname ir sutarkuojame. Bulves šiek tiek nusunkti, surinkti krakmolą iš sunkos ir dedame į bulves, beriame druską. Išmaišome.
3.
Kai krosnis išsikūrena, nuplauname kopūstų lapus, ant jų dedame bulvių masės ir formuojame bandas.
4.
Kepame apie 1 valandą krosnyje. Valgome su spirgučių padažu ar grietine, sviestu.
AUTORIUS:
Erika
Skaityti komentarus
Spausdinti
Dalintis šiuo receptu
Raktažodžiai:
bulvinės bandos
dzūkiški patiekalai
bulvinės bandos ant kopūstų lapų
Grilyje, lauže
Apkepai
Bulvių apkepas
Prisimink vietinius skonius
bulvines bandos recd
Išbandykite!
Makaronų apkepas su vištiena ir pomidorais
Greitas ir lengvas makaronų apkepas
Įdaryti makaronai su faršu Cannelloni
Purus varškės apkepas - minkštas ir labai skanus!
Komentarai (1)
comments_label_javascript_is_required
Komentuoti
Atsakyti
Aušra
2019-02-06 17:57
Kai mes kepdavome šitus blynus, tai visada kopūsų lapus naudojome tik džiovintus.Dar ant iškeptų užpildavome pieno, palaikydavome pečiuje, kad blynai suminkštėtu.Dar galima kepti ir ant ajerų, panašiai kaip ir duoną.
ATSAKYTI
O ką pusryčiams? Net 32 greitos ir sočios idėjos skubantiems
Graikiškas pyragas su špinatais ir feta „SPANAKOPITA“ - gaminame žingsnis po žingsnio
Skaniai, sočiai, bet neišlaidaujant - dalinamės 42 pavasariškais receptais
Naujosios Zelandijos pyragas „Louise Cake“ su kokosais ir aviečių uogiene
Smidrų suvilioti - kaip juos išsirinkti, laikyti ir skaniai paruošti + 38 išbandyti smidrų receptai!
Dalyvaukite!
Konkurse: Neriam į pavasarį!
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Vištienos krūtinėlė orkaitėje su pesto ir kreminiu sūriu
Šalta ridikėlių sriuba
Kalafioro ir kiaušinių salotos
Sviestinis rabarbarų pyragas
Marinuoti ridikėliai žiemai
Grilyje kepta lašiša su kava ir ruduoju cukrumi
Lašiša su smidrais ir azijietiškomis salotomis
Vištiena citrininiame jogurto padaže
Lašiša su smidrais ir česnakiniu sviestu
Pomidorinis vištienos troškinys su daržovėmis
Greita smidrų užkandėlė su pesto
Varškės ir mangų kremas pusryčiams
Daugiau
Kraunama...
Valgome sveikiau!
Šalta ridikėlių sriuba
Varškės ir mangų kremas pusryčiams
Gaivios avinžirnių salotos su pomidorais ir jogurtiniu avokadų padažu
Svieste kepti smidrai
Daugiau
Gamink su Daumantais
Takai su marinuota vištiena ir čipotlės padažu
Kiaulienos šonkauliukai glazūruoti BBQ padažu ir grill bulvytėmis
Grill Halloumi salotos su mėtomis ir uogomis
Makaronai su saulėje džiovintais pomidorais ir baklažanais
Daugiau
Greitai ir skaniai su
Gaivus avokado padažas salotoms
Šaldytų uogų, avokado ir žalumynų glotnutis - maistingas ir sotus
Kokteilis su kiviu
Jogurto kokteilis su bananais ir uogomis
Daugiau
Lidl grilio talentai
Grilyje kepta lašiša su kava ir ruduoju cukrumi
Lašiša su smidrais ir azijietiškomis salotomis
Kiaulienos šašlykai su airanu
Burnoje tirpstantys mentės kepsniai su bulvytėmis, smidrais ir sviesto padažu
Daugiau
Veganiška
Orkaitėje kepti smidrai - greita ir labai skanu!
Šaldytų uogų, avokado ir žalumynų glotnutis - maistingas ir sotus
Salotų laiveliai su avinžirnių ir avokadų salotomis
Veganiškas vaflis, įkvėptas prancūziško skrebučio
Daugiau
LaMaistas TV sekmadieniais 09:00 per TV3
Greitas grietinėlės ir keptų svogūnų padažas
Tobuli iškylų sumuštiniai su tunu ir rūkyta silke
Šaltibarščiai įdomiau - su garstyčiomis ir marinuotais agurkėliais
Sultinga ėrienos nugarinė su smidrais ir artišokais
Daugiau
Dalyvaukite!
Konkurse: Neriam į pavasarį!
Populiariausi receptai
Skanūs miltiniai blynai
Purūs kepti varškėtukai
Klasikinė čili sriuba - mano gardžiausioji
Šaltibarščiai
Svieste kepti smidrai
Naminis tinginys